fredag den 26. oktober 2012

Stjerne bukser

Har syet et par bukser i sort baby fløj med små hvide stjerner.
Har påført blå lommer, syet alle stikninger med blå tråd og
påsat en blå stjerne med stryge stof på den ene lomme.

torsdag den 25. oktober 2012

Lauges værelse

Har lavet en hel væg på Lauges værelse. Baggrunden er malet og købt wallstickers i ønskebørn.

Tunika til mig selv




 
Skulle stå fadder for mine børns lille kusine Sofie så syntes jeg skulle ha noget nyt. Købte stoffet til en sommerkjole men da vejret ikke er til sommerkjoler mere og kjolen ikke er blevet syet syntes jeg det fine ciffon stof er flot sammen med et par tykke strømpe bukser og et par støvler. Har lavet den med vudskæring og elestik i skulderne.

Sækkestole


Elsker hygge med ungerne. Har lavet en sækkestol til hver af mine dejlige børn. Så er der plads til begge når der skal læses eller når tv´et bliver tændt. :-) Ungerne elsker dem.


Fødselsdags kager

Elsker kager :o)
Har derfor bagt muffiens til min søn 2 års fødseldag og det var et kæmpe hit.
- Chokolade med lakrids topping
- Æbel muffiens med kanel topping
- Regnbue muffiens
- Oreo Cupcakes
Og så sat op på et cupcake stativ

Hjemmestrik




Strik er ikke min stærke side så det overlader jeg til dem der kan :-) Men syntes lige i skulle se dette dejlige sæt min søn har fået i 2års fødselsdags gave. Haj hat med trøje

Rest stof

Har ud af rest stoffet fra min julegave lavet denne kjole til min datter. Har tilføjet en mørke lilla pynte kant på de påsatte lommer.

Sebastian


Har syet et par bukser til en dejlig dreng ved navn Sebastian. De er syet i et blødt stof meget lig jogging buks med rib.

Årets første julegave


Fandt dette lækker stof med cupcake og ved min dejlige niece på snart 4 år ønsker sig et forklæde. Så nu skal jeg have fundet en kogebog for børn der skal ved lægges. :o) Er 100% sikker på at det bliver et hit.

Opstart

Denne blog skal bruges til at give andre kreative personer inpiration til at lave hjemmelavet ting. Jeg har altid nydt at bruge mine hænder. Jeg elsker at bage, lave mad og sy. Udforder gerne mig selv. Denne blog vil jeg bruge til ligge billeder ind af alle mine små projekter. I er velkommen til at komme med nye forslag og kommentar :o) Alt sy sjov er selvlært med hjælp fra en skøn veninde.