lørdag den 3. november 2012

Buksedragt

Er så forelsket i dette stof måtte eje det da jeg så det. Lækker blød kvalitet og farverne gør mig glad i låget :o) Ligger lige et billede med model ind når vi lige husker det næste gang hun får den på :o)

Dicte





Mikkel


Min dejlige nevø er blevet en trøje rigere :o)



Min kære mor


Min kære mor har længe ønsket sig et dyre print tørklæde. Har haft hende med i Peters resthal i Tjørring i Herning . Hun fandet de her to stoffer og så måtte jeg hjem på makinen. :o) Dyre printet er syet med overlockeren og den kraftige koral røde tørklæde er også syet med overlockeren og derefter bukket op og derefter syet med med alm lige ud sting.


Halloween




Vi var så heldig at vores skønne vennepar inviterede på Halloween aften med blod drinks og uhyggelig dessert :o) Muffiens med spindelvæv og edderkopper (havregryns kugler med lakrids snørre) Spøgelser med øjne (kys kager og glasur øjne) uhhhhhh hun var møj kreativ hende den skønne :o)

50 års fødselsdag

Manden og jeg skulle til 50 års fødselsdag igår hos en meget nær ven af familien. Nyt tøj skulle der til :o) Så fandt en stof rest fra et par bukser i skabet. :o) Er meget tilfreds med slut resultatet.
 
Tog lidt tid af sy dette mønster på i hånden. Det er købt hos en lille lokal designer som får lidt fra verden over så det er ik noget man ser alle steder.